Castiga si mai multi bani din afiliere

Platforma de afiliere Profitshare a lansat astazi un nou concurs pentru afiliati: Olimpiada Afiliatilor – Castiga aurul in competitia conversiilor.

Va redau mai jos in ce consta aceasta competitie:

…Anul acesta vom vedea cu adevarat cine va reusi sa faca cea mai buna promovare Black Friday, obtinand titlul de medaliat cu AUR la Olimpiada Afiliatilor Profitshare plus o super excursie pentru doua persoane in Dubai. Incepand de astazi si pana la finalul lunii performantele vor fi masurate live, iar cei mai buni afiliati vor primi recunoasterea pe care o merita + premii substantiale.

In cadrul Olimpiadei Afiliatilor conversiile cantaresc greu – primii 3 afiliati care aduna cele mai multe conversii aprobate pana pe 30 noiembrie vor fi premiati cu cate o medalie de aur, argint respectiv bronz. Olimpicul clasat pe locul 1 va merge in delegatie in Dubai, reprezentandu-ne cu mandrie, cel de pe locul II va primi un bonus de 2000 de lei, iar locul III unul de 1000 de lei.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga

Inscrie-te la campanie si aduna cele mai multe conversii aprobate. Primii 10 afiliati care aduna cele mai multe conversii sunt automat declarati invingatori si premiati. Dupa inscrierea la campanie vei putea sa urmaresti in permanenta pe ce loc te situezi si cat de mult te desparte de un loc mai bun. In clasamentul conversiilor sunt luate in considerare doar conversiile de tip vanzare.

Pe langa clasamentul de conversii ce va determina cei 10 castigatori ai Olimpiadei, 3 afiliati vor fi premiati suplimentar prin tragere la sorti. Oricine poate fi desemnat castigator la aceasta categorie adunand sanse de castig din promovarea pe care o realizeaza. Iata cum se aduna sanse de castig: dupa inscriere acordam sanse pentru conversiile oricarui advertiser din portofoliul Profitshare, inclusiv pentru cele de tip CPL (cost per lead). Orice advertiser nou adaugat retelei pe durata concursului va genera sanse de castig. Fiecare conversie pentru advertiseri distincti si in zile diferile vor acorda sanse in plus de castig.

Pentru clasamentul conversiilor se desemneaza automat 10 castigatori in functie de rezultate care se vor bucura de:
1.locul I: medalie de aur + delegatie in Dubai pentru 2 persoane; cazare la hotelul Jumeirah Emirates Towers si zbor inclus
2.locul II: medalie de argint + bonus 2.000 lei;
3.locul III: medalie de argint + bonus 1.000 lei;
4.locul IV: bonus 500 lei;
5.locul V: bonus 300 lei;
6.locurile VI – X: premii surpriza

Pentru categoria de afiliati desemnati castigatori in baza mecanismului de sanse cu extragere se ofera cate 500 de lei bonus.

Prin aceasta campanie, Profitshare premiaza performanta si provoaca toti afiliatii sa depuna efort pentru a realzia si mai multa performanta. In plus fata de comisioanele primite in urma conversiilor, cei mai buni vor primi si premiile mentionate mai sus.

Doar afiliatii cu un cont existent pe Profitshare pot participa la Olimpiada. Daca ai un site, vrei sa castigi bani si nu esti inca membru al platformei, poti sa iti creezi un cont acum pentru a castiga comisioane din promovarea online a advertiserilor. Cu cat strangi mai multe conversii cu atat mai mult ai de castigat.

Competitia are loc in perioada 13-30 noiembrie, se asteapta pana pe 15 decembrie aprobarea comisioanelor iar in data de 17 decembrie 2014 vor fi anuntati castigatorii.
Ce imi place la aceste concursuri organizate de Profitshare, e ca in orice moment sti unde te afli cu numarul de comisioane inregistrate, cate comisioane au fost aprobate si pe ce loc te afli in top.

Chiar daca intri azi in platforma ca incepator, ai sansa sa castigi un premiu chiar si cu o vanzare realizata si aprobata. Dar daca ai mai multe comisioane aprobate ai si mai multe sanse de castig.
Va doresc cat mai multe conversii si un loc in top 10!

Daca aveti intrebari legate de acest concurs, va astept cu un comentariu mai jos…

Lasă un răspuns

Denumire *
Email *
Pagină web