Elefant.ro a lansat Elefant Marketplace mai devreme

Elefant.ro anunta printr-un comunicat de presa lansarea solutiei Elefant Marketplace, un instrument prin care micile companii cu profil comercial si retailerii mai mari pot vinde celor peste 2.000.000 de clienti ai platformei amintite.

Noii parteneri inscrisi in marketplace pot beneficia de platforma online si serviciile de logistica ale elefant.ro din data de 9 martie 2020. „Proiectul Elefant Marketplace era deja in lucru, dar estimam o lansare catre final de an. Am considerat insa ca acum este prioritara conectarea celor doua milioane de clienti ai nostri cu acele afaceri care sufera in aceasta perioada”, transmite Sergiu Chirca, CEO Elefant.

Partenerii Elefant Marketplace vor avea acces la platforma online elefant.ro pentru expunerea produselor, iar livrarea se va efectua momentan cu ajutorul firmelor mari de curierat din Romania. Dupa incetarea starii de urgenta impusa de pandemia COVID-19, comenzile din marketplace vor putea fi ridicate si din punctele de livrare elefant.ro. Pentru partenerii proprii, elefant.ro se va ocupa de preluarea comenzilor, facturarea si ambalarea produselor, eliberarea AWB-urilor, livrarea coletelor si procesarea eventualelor retururi.

„Incercam sa oferim romanilor cat mai multe posibilitati de aprovizionare in aceasta perioada, dar si sa venim cu o solutie pentru acele afaceri mici, preponderent offline, care nu isi pot vinde produsele in aceasta perioada pentru ca nu au avut timp sau suficiente resurse pentru a investi intr-un canal de vanzare online. La elefant.ro avem deja toata infrastructura necesara pentru a-i ajuta”, spune Ion Sturza, Presedinte al Consiliului de Administratie Elefant Online S.A.

Lasă un răspuns

Denumire *
Email *
Pagină web