Gazduire de la MxHost

Gazduire de la Mxhost

Recent am achizitionat un pachet de gazduire web (Basic Linux pe 6 luni = 30.83 lei) de la Mxhost. Am fost foarte multumit de serviciile lor si de aceea doresc sa va prezint mai jos oferta lor. Inainte de a plasa efectiv comanda, i-am contactat prin suportul live pentru a lamuri cateva aspecte: nu imi era clar pentru ce tip de pachete de gazduire sunt oferite gratuit domeniile cu extensiile .com, .net, .org, .us, .biz, .info, .eu. Aveam impresia ca pot avea un domeniu .com gratuit pentru pachetul Basic Linux pe 1 an. Suportul tehnic a fost rapid si mi-a dat toate informatiile necesare.

Legat de ce ma interesa pe mine, pachetul de gazduire Basic Linux platit pe 1 an include un domeniu .info gratis la alegere. Pentru pachetul Personal Linux platit semianual sau anual, se poate opta pentru un domeniu gratis cu extensiile .info, .eu, .com, .net, .org, .us, .biz, .de sau .ws. Oferta mi se pare rezonabila.

Nu aveam nevoie de un nivel mare de resurse, asa ca am optat pentru Basic Linux.

Ofertele lor de gazduire web:
Basic Linux – 0.95 euro/luna – 1 domeniu gazduit
Personal Linux – 2.95 euro/luna – 2 domenii gazduite
Business Linux – 5.95 euro/luna – 3 domenii gazduite
Ultimate Linux – 8.95 euro/luna – 6 domenii gazduite
Complete Linux – 12.95 euro/luna – 50GB spatiu stocare, toate celelalte facilitati sunt necontorizate
Mai multe detalii despre fiecare pachet in parte gasiti pe site-ul celor de la Mxhost

Daca nu stiti ce sa alegeti, scrieti-le si va vor ajuta. Pe site-ul lor scrie asa: „Nu stii care e solutia de gazduire cea mai potrivita pentru tipul tau de business? Solicita asistenta personalizata! Specialistii nostri vor putea analiza cerintele si va vor prezenta o oferta special personalizata; indiferent de nivelul de resurse de care websiteul dvs are nevoie.”

In ceea ce priveste inregistrarea numelor de domenii, Mxhost ofera domenii .ro la pretul de 28.9 euro+tva pe viata, inregistrate in numele cumparatorului (la data cand scriu acest post, pretul este de 156.32 lei). Daca va intereseaza inregistrarea a mai mult de 50 domenii o data (bulk), puteti sa ii contactati si va vor face o reducre.

Preturi inregistrare domenii cu gazduire:
.ro, .com.ro, .org.ro 28.9 €
.com, .net, .org, .us, .biz GRATUIT
.info GRATUIT
.eu GRATUIT
.name 2.90 €/an
.mobi 9.90 €/an

Preturi inregistrare domenii standard:
.ro, .com.ro, .org.ro 28.9 €
.com, .net, .org, .us, .biz 8.9 € /an
.info 3.9 € /an
.eu 5.9 € /an
.name 12.9 € /an
.mobi 11.9 € /an

Inainte de a opta pentru Mxhost, am cautat si alte pareri pe net si am observat ca sunt multi cu pareri bune despre ei, in special de suportul tehnic. Sper sa apelez la ei cat mai rar…

p.s. Daca Mxhost pastreaza traditia, maine 31 decembrie, o sa avem parte de o mega surpriza: gazduire gratuita pentru tot anul 2012! Mai sunt cateva ore…
p.s.2 Din pacate traditia nu s-a pastrat si nu a fost oferita promotia din 2011. Poate la anul…sau poate mai devreme.

3 thoughts on “Gazduire de la Mxhost

  1. cipri 12/01/2012 at 4:52 pm

    Eu sincer am gazduire la my-host.ro si sunt mai multumit decat la mxhost sau la hostway…. pingul este mult mai mic si viteza extraordinara, prind momente cand urc pe site si cu 20 mega.

  2. Alin 28/01/2012 at 11:33 pm

    Eu recomand mxhost, Am la mxhost siteul, sunt foarte multumit de uptime, viteza si suport tehnic . Am avut prieteni ce au luat la despregazduire sau ghesi si au avut o gramada de probleme.

  3. Ionut Abadi 16/09/2015 at 9:39 am

    Exista zeci de firme de hosting in Romania, unele mai bune, altelele mai putin bune… Important este sa reusesti sa pastrezi o relatie de business buna cu acestea. Toti am incercat tot felul de servicii, sunt sigur ca nu ati gasit providerul ideal din prima. Toti am incercat macar odata un provider din USA, pentru ca este tentant (totul nelimitat)… etc. Eu momentan am ajuns la Namebox.ro, cu care am o relatie destul de buna, asta dupa ce am trecut pe la vreo 10 provideri

Lasă un răspuns

Denumire *
Email *
Pagină web