Gazduire de la MxHost

Gazduire dedicata pentru WordPress de la MxHost

Daca ai un site creat in WordPress sau te gandesti sa iti creezi unul, MxHost a lansat noile pachete WordPress, de la 1 euro in prima luna.
-> Vezi aici noile pachete

gazduire mxhost

Cele mai importante 2 avantaje de care poti sa beneficiezi daca optezi pentru acest nou pachet de gazduire:
1. Migrare gratuita – daca ai deja site-ul hostat la alta firma, poti sa le oferi datele de acces, ei iti evalueaza site-ul si fac migrarea, dupa care poti sa continui administarea site-ului la MxHost
2. Domeniu gratuit – daca inca nu ai un domeniu, la achizitionarea unui nou pachet de gazduire WordPress ai posibilitatea sa iti alegi un domeniu .ro/.com gratuit la oricare din pachete.

gazduire wordpress mxhost

De ce sa alegi gazduirea dedicata WordPress?

Ai cateva beneficii de care ar trebui sa ti seama:
– Instalare simpla – Prin instalarea cu un click, WP Toolkit se ocupa de tot – descarca WP, creeaza baza de date cu utilizator, creeaza cont de admin.
– Administrare teme – Cauta, instaleaza, activeaza sau dezactiveaza un plugin sau o tema pe una sau mai multe instante WP
– Mediu de testare – Cu WordPress Toolkit poti clona site-ul si crea medii de testare pentru experimente, noi caracteristici si noi idei.
– Automatizare – Monitorizeaza si administreaza toate site-urile WordPress dintr-o singura interfata de administrare.

Puteti alege din 3 pachete de gazduire dedicate pentru site-urile create cu platforma WordPress: Silver WP (prima luna costa 1 euro), Gold WP (prima luna costa 6 euro) si Platinum WP (prima luna costa 17 euro)

gazduire mxhost cat costa

Recomandat este sa incepeti cu primul plan, Silver WP, daca sunteti la inceput si pe parcurs ce traficul creste si aveti nevoie de mai multe resurse, sa faceti un upgrade.

-> Vezi aici noile pachete de gazduire WordPress

Cu acest nou pachet de gazduire, partea de SEO este si ea rezolvata, datorita optiunilor incluse in toate variantele tarifare:
Seo toolkit – Imbunatateste pozitia in motoarele de cautare prin testarea, analizarea si monitorizarea site-ului si a concurentei.
Certificat SSL – Creste increderea si siguranta consumatorilor, deoarece 85% din cumparatorii online evita site-urile nesigure.
Ip dedicat – Indexare mai rapida a site-ului in motoarele de cautare, stabilitate si reputatie crescuta.
Instrument consiliere SEO – Gasesti informatii pertinente cu privire la performanta site-ului ce le poti adauga intr-o lista de sarcini.

Lasă un răspuns

Denumire *
Email *
Pagină web