Modificari la elefant.ro

Mesaj primit de la magazinul online Elefant:

A venit momentul sa trecem la nivelul urmator si cu cine sa impartasim aceasta veste extraordinara daca nu cu prietenii nostri apropiati? Pentru ca ne cunoastem de ceva vreme, trebuie sa-ti spunem!

Stii ceva? Ne-am tot gandit cum sa facem ca sa vii in vizita mai des. Am reusit sa-ti castigam increderea cu oferte spectaculoase si preturi mici. Dar probabil ca si tu iti doresti mai mult, si noi avem ocazia sa iti oferim mai mult. Pentru ca vrem sa fim prieteni buni, iti dezvaluim cateva dintre secretele noastre si iti oferim o experienta unica: vei asista la transformarea elefant.ro din cea mai mare librarie online in mall-ul online al familiei tale. Am pregatit o serie de schimbari care cu siguranta te vor bucura pe tine, pe cei dragi, chiar si pe prietenii tai.

Cu aceasta ocazie, elefant ofera si un voucher cadou – ItiMultumim – de 30 lei.
Voucherul este aplicabil doar pentru categoria Fashion, in perioada 12 august 2013 – 1 septembrie 2013, pentru o comanda minima de 330 lei, utilizabil o data per user, conform sectiunii Termeni si conditii.

Afiliatii care promoveaza produsele acestui magazin prin platforma 2Parale, au acum posibilitatea sa castige si mai mult. Este bine cunoscut ca fashion-ul converteste foarte bine si este un domeniu in plina expensiune pe piata online din Romania

Lasă un răspuns

Denumire *
Email *
Pagină web