gazduirenet

Oferta Black Friday 2020 la Gazduire.Net

Gazduire.Net anunta luna noiembrie cu reduceri exclusive la domenii si servicii. In perioada 1 Noiembrie 2020 – 1 Decembrie 2020 la noi este Black Friday.

In aceasta luna ai cele mai bune preturi la inregistrarea si transferul domeniilor .ro, un pret unic la domeniile .eu si preturi atractive pentru .com si .biz

– .RO 5.99 Euro
– .EU 0.99 Euro
– .COM 7.79 Euro
– .BIZ 4.89 Euro

Preturi la jumatate pentru servicii

Luna aceasta Black Friday iti aduce reduceri formidabile la serviciile de gazduire, reseller, vps si radio. Comanda acum un nou pachet de servicii, utilizeaza codul de discount BLACKFRIDAY si vei beneficia de o reducere de 50 la suta din pretul de lista pentru perioada de facturare aleasa.
Aceasta oferta este disponibila nelimitat atat clientilor noi cat si celor existenti care mai au servicii active la noi.
Chiar este timpul sa faci achizitia dorita pentru site-ul sau afacerea ta. Oferta este disponibila atat persoanelor fizice cat si companiilor.

Reduceri la reinnoire

Luna aceasta Gazduire.Net iti aduce si reduceri atractive la reinnoirea serviciilor tale. In functie de perioada de facturare aleasa si de tipul serviciului poti primi pana la 30 la suta reducere daca alegi sa reinnoiesti anticipat.
Serviciile pentru care se poate oferi reducere sunt cele de gazduire, reseller, vps si radio. Reducerile se acorda indiferent de perioada de facturare. Te rugam sa ne contactezi pentru a primi o ofertta personalizata de reinnoire. Vom fi bucurosi sa venim in intampinarea asteptarilor tale cu preturi competitive in Romania.

Preturile nu includ TVA si se aplica doar comenzilor si platilor efectuate in perioada promotionala.
Pentru domenii pretul este valabil la inregistrare pe perioada de 1 an.
Pentru domeniile .ro pretul de 5.99 Euro este valabil si in cazul transferului de la alt registrar. Acest pret acopera atat transferul cat si reinnoirea domeniului cu 1 an.
Oferta este disponibila in perioada 1 Noiembrie – 1 Decembrie 2020 inclusiv.
Aceasta oferta nu poate fi combinata cu o alta oferta speciala.

Lasă un răspuns

Denumire *
Email *
Pagină web