Program afiliere – Kampus.ro

Update: Programul de afiliere Kampus.ro se gaseste acum in platforma de marketing afiliat 2Performant

Mi-a fost sugerat recent un nou program de afiliere – este vorba de Kampus.ro – program de afiliere in domeniul fashion/incaltaminte din piele naturala. Aveti mai jos cateva detalii despre acest nou program.

Programul de afiliere Kampus.ro aduce noutati fata de alte programe de afiliere:
– discount pentru clientii veniti prin programul de afiliere, la prima comanda efectuata pe site, in termen de cel mult un an de la inscrierea pe site – discountul curent pentru clienti este de 5%;
– cookie valabil 3 ani, timp in care clientul isi poate face cont; se ia in considerare ultimul cod de afiliere inregistrat inainte de crearea contului;
– comision variabil: 10% in primul an*, 5% in al doilea an, 1% dupa 3 ani, din comenzile efectuate de fiecare client adus pe site; * vechimea se refera la perioada trecuta de la data crearii contului de catre fiecare client pana la data fiecarei comenzi.
– posibilitate promovare site atat prin bannere si linkuri, cat si prin cod direct, oferit drept “cod promotional” clientilor;
– posibilitatea crearii unor bannere personalizate/la cererea afiliatilor;
– posibilitatea utilizarii comisioanelor atat pentru obtinerea de reduceri la achizitionarea de produse de pe site, cat si posibilitatea convertirii in bani, pentru sumele mai mari de 100 lei.

Prin comisioanele oferite pe perioade extinse si prin comisionul valabil dupa 3 ani, programul de afiliere Kampus.ro isi propune sa aduca venituri pe termen lung si foarte lung pentru afiliati, astfel incat acestia sa fie interesati sa promoveze site-ul si noile produse nu numai catre clienti noi, dar mai ales catre cei existenti.

O alta noutate o reprezinta faptul ca acest program de afiliere ofera posibilitatea unui dialog permanent intre managementul firmei si afiliati, existand o mare deschidere catre propunerile afiliatilor, referitoare atat la sistemul de afiliere cat si la colectiile de incaltaminte oferite pe site sau alte aspecte legate de functionalitatile siteului.

Kampus.ro apartine SC Kampus Network SRL Bucuresti, infiintata in anul 2004.

Lasă un răspuns

Denumire *
Email *
Pagină web