Gazduire de la MxHost

Promotie in luna februarie 2014 la MxHost

In luna februarie 50% reducere la inregistrarea pe 1 an la domenii .eu – doar 2€

Toata luna februarie iti oferim aceasta promotie la inregistrarea de domenii .eu, pretul de 2€ este valabil doar pentru primul an de inregistrare. Pentru inregistrarea unui numar mai mare de domenii puteti contacta departamentul comercial pentru a va oferii un discount suplimentar.

Numarul de domenii .EU inregistrate au ajuns la finalul anului 2013 la un numar de peste 3.7 milioane; acest top-level domeniu este unul dintre cele mai mari din lume legand peste 500 de milioane de persoane raspandite in 31 e tari. Multe companii si branduri folosesc si un domeniu .eu pentru a transmite o identitate europeana in relatiile de afaceri.

CLICK PENTRU A INREGISTRA UN DOMENIU NOU .EU

50% reducere la serverele VPS KVM pe SSD in februarie !

Alege un server virtual cu resurse dedicate cu stocare VPS de la 9,5 € / luna

Achizitioneaza propriul server virtual privat cu acces la root, servere puternice, resurse dedicate, toate acestea la un pret avantajos. Vei avea controlul absolut asupra mediului izolat si asupra software-ului. Va oferim 2 solutii diferite de stocare: SSD-uri pentru viteza, de pana la 5 ori mai mare decat la discurile clasice, sau HDD Enterprise pentru cei care doresc un spatiu cat mai mare pe server.

– Servere Supermicro. Utilizam cele mai noi si performante servere multi-core, ansamblate de unul dintre liderii mondiali in creearea de servere de inalta eficienta si inovatie. Toate servere sunt atent testate inainte de a fi utilizate in productie.

– Stocare SSD Intel. Ca si o alternativa a hard discurilor clasice, SSD-uri Intel duc stocarea datelor la un nivel inalt de performanta si fiabilitate. Viteza de prelucrare a datelor pe SSD-uri este de pana la 5 ori mai mare decat in cazul HDD-urile clasice.

– Doar memorii ECC. Acestea mentin un sistem de memorie imun la erorile single bit. Memoriile ECC sunt folosite la serverele in care coruptia de date nu poate fi tolerata sub nici o forma. Utilizam exclusiv memorii ECC Nanya sau Samsung.

– Uptime minim 99.9%. Utilizarea doar de servere premium, infrastructura solida a centrului de date, precum si echipa tehnica cu o vasta experienta; fac ca serviciile de gazduire VPS sa beneficieze de un uptime lunar intre 99,9% si 100 %.

VEZI INTREAGA OFERTA KVM SSD – Foloseste codul KVM50MX pentru reducere de 50% pentru maxim 6 luni, doar pe prima factura.

Lasă un răspuns

Denumire *
Email *
Pagină web