Promotii Gazduire web – decembrie 2020

Promotii si reduceri la domenii si gazduire web:
SkaleWeb.ro

Oferta SkaleWeb.ro:

– 20% reducere pentru achiziția de Hosting SSD în timpul stării de urgență. Folosește cuponul CVD20 la finalizarea comenzii de hosting pentru a primi reducerea.
– .RO Gratuit – Înregistrează un domeniu .RO împreună cu orice pachet nou de hosting iar daca folosesti cuponul ROFREE la finalizarea comenzii, domeniul este Gratuit

– .COM Gratuit – Înregistrează un domeniu .COM împreună cu orice pachet nou de hosting iar daca folosesti cuponul COMFREE la finalizarea comenzii, domeniul este Gratuit

– .EU Gratuit – Înregistrează un domeniu .EU împreună cu orice pachet nou de hosting iar daca folosesti cuponul EUFREE la finalizarea comenzii, domeniul este Gratuit

Host-Age.ro

Oferta Host-Age.ro:

– 50% reducere din prima factură pentru orice pachet de găzduire web nou comandat. Folosiți codul promoțional 50HOST6122020 in pagina de comanda pentru a beneficia de reducere

– 50% reducere din prima factură pentru orice VPS nou comandat pentru 1, 3 sau 6 luni. Folosiți codul promoțional 50VPS36122020 in pagina de comanda pentru a beneficia de reducere.

Speedhub.eu

Oferta Speedhub.eu:

– Inregistrare domenii: .XYZ – 2.79 Euro/an | .EU – 3.99 Euro/an | .SHOP – 7.99 Euro/an | .RO .ME .IT – 8.49 Euro/an | .COM .NAME .US – 8.99 Euro/an

– inregistrare domeniu .eu – 0,99 euro/an impreuna cu orice plan de hosting

– 10% reducere pentru VPS-urile pe Linux si Windows folosind cuponul VPS10NEW pentru comenzile noi

– 20% reducere pentru Serverele OpenVZ sau KVM VPS la plata pe 1 an de zile. (reducerea se aplica direct in cos, fara coupon).

Ducadu.ro

Oferta Ducadu.ro:

– Promo Hosting: Comanda unul din pachetele SMART DEAL, CORPORATE sau CORPORATE PLUS, plateste pretul pentru 1 an si primesti inca 1 an gratuit (~48% DISCOUNT). Migrarea contului actual de cPanel se va face de catre specialistii Ducadu in maxim 24 de ore. Pachetele de hosting care participa la promotie au pana la 40 GB spatiu de stocare, IP dedicat si certificat digital.

– Promo VPS Cloud: Comanzi orice pachet VPS Cloud Hosting Silver, Gold, Platinum sau Pro, aplici codul de reducere CLOUD si beneficiezi de 50% DISCOUNT pentru prima luna din pachet. VPS SILVER are 2 core (vCPU), 2 GB RAM, 30 GB spatiu de stocare (CEPH) si IP dedicat.

Chroot.ro

Oferta Chroot.ro:

– Găzduire Web Cloud -> 15% reducere la prețurile afișate folosind codul de reducere 15OFF la prima achiziție. Preturile incep de la 0,83 euro/luna la plata anuala.

– Servere Dedicate – Single sau Dual CPU -> 30€ reducere la prețurile afișate folosind codul de reducere DEDI30 la prima achiziție. Preturile incep de la 55 euro.

– VPS KVM SSD / VPS OpenVZ SSD – 15% reducere la prețurile afișate folosind codul de reducere 15OFF la prima achiziție. Preturile incep de la 2,99 euro/luna la plata anuala.

>>> Verifica si alte promotii si reduceri la gazduire web si inregistrare domenii

Lasă un răspuns

Denumire *
Email *
Pagină web