Tema ClassiPress pentru WordPress

Cautand pe net un script, gratis sau cu bani, pe care sa il folosesc intr-un proiect viitor cu anunturi, am dat peste ceva foarte interesant. Am vazut ca WordPress in general este folosit pentru bloguri, mai nou si pentru site-uri generale/de prezentare cu un design basic si cateva site-uri chiar de jocuri (o sa revin intr-un alt post cu informatii despre cum poate fi utilizat WordPress pentru crearea unui site de jocuri).

Dar facand cautarile pentru scriptul de anunturi am dat peste o tema WordPress, care se cheama ClassiPress, si care bazandu-se pe CSM-ul de la WP afiseaza si poate fi administrat ca un site de anunturi. Am fost placut surprins sa constat ca are o multitudine de optiuni pe care le pune la indemana administratorului si care in acelasi timp ofera si optiuni multiple celui care doreste sa afiseze anunturile pe un astfel de site folosind aceasta solutie.

Este o solutie la cheie, nu este gratis, foloseste structura WP chiar si a ultimei variante din acest moment, v2.8, si are incluse de la inceput cateva module de optimizare astfel incat potentialul administrator/webmaster sa nu mai trebuiasca sa instaleze altceva.

Cateva caracteristici:
– atasarea de imagini instat in momentul adaugarii anuntului
– administrare expirare anunt, se poate seta ca anuntul sa fie sters automat la expirarea valabilitatii sau sa se stabileasca un pret in functie de o anumita perioada a valabilitatii
– categorii cu multiple subcategorii
– vizitatorii pot contacta persoana care publica anuntul direct din pagina de prezentare a anuntului
– module de administare a reclamelor (Adsense) de pe site
– 5 culori diferite pentru tema
– optiune de imprimare si/sau trimitere pe email din pagina de prezentare a anuntului prin simplul click al unui link
– contor de vizitatori pe zi/total pentru fiecare anunt
– suport Adsense/Analytics
si multe altele.

Instalarea este rapida, practic se instaleaza WordPress pe host, se adauga tema, se declara categoriile/subcategoriile in care se doreste publicarea anunturilor, se mai fac cateva setari/ajustari si site-ul este gata. Totul este configurabil si se poate vedea in exemplele de pe site-ul lor, astfel incat sa fie cat mai prietenos si usor de folosit pentru oricine.

Legat de pret, sunt oferite 3 variante in functie de necesitatile (modul de implementare) dorite:
– $49 usd – pentru o singura licenta si se poate folosi doar pe un singur website;
– $69 usd – pentru o singura licenta dar linkul catre site-ul lor se poate indeparta (credit link), se poate folosi doar pe un singur website;
– $149 usd – licente nelimitate, se poate folosi pe oricate website-uri se doreste, linkul catre ei (credit link) se poate indeparta.

De departe ultima varianta este cea mai avantajoasa pentru cei care dezvolta o retea de site-uri, firme de webdesign care vor sa implementeze un modul de anunturi pe site-urile dezvoltate. Plata se face prin PayPal/CC.

In acest moment pe site este postat un anunt cum ca pretul va fi marit cu 20% incepand din 1 iulie 2009, asa ca pentru cine doreste sa-l foloseasca, mai ramane 1 saptamana sa beneficieze de preturile reduse.

Premium WordPress Theme

6 thoughts on “Tema ClassiPress pentru WordPress

 1. adam 17/12/2009 at 10:32 am

  Acum am gasit si eu scriptul.cred ca este o solutie buna.ideal ar fi cuplarea a 3-4 clieti si cumpararea variantei : $149 usd – licente nelimitate.daca mai citeste cineva articolul poate luam legatura si facem acesta afacere.

 2. Andrei 21/01/2010 at 1:56 pm

  Am decartat 150$ si am licente nelimitate. Pentru a amortiza ‘investitia’, pun tema la bataie.

 3. reallast 30/11/2010 at 8:17 pm

  Andrei …. contacteaza-ma te rog pe id de messenger : paulsergiu …. in legatura cu ce ai spus …

 4. Cristian 08/05/2012 at 4:27 am

  Salut Andrei,

  Sunt interesat sa contribui si eu la amortizarea investitiei, asadar te rog sa ma contactezi pe messenger: stancristian_n

  Multumesc.

 5. cezar 08/01/2013 at 8:12 pm

  Ma intereseaza si pe mine classipress , daca mai este de actualitate cauta-ma pls!

  O seara placuta
  cezar_fane

 6. Pop Daniel 15/08/2013 at 10:27 pm

  vand eu aceasta tema cu 5 euro tema full ad la cinei tre dany_dany2046 e de yahoo negociem accempty si siteuri pe subdomenii

Lasă un răspuns

Denumire *
Email *
Pagină web