Cauti un writer?

Pentru a veni in ajutorul celor care stiu sa scrie si doresc sa castige un ban din asta, am creat aceasta pagina in care voi publica exemple din textele celor care doresc sa isi promoveze serviciile de writer.

Daca vrei sa apari aici, poti trimite pe adresa info@domeniultau.com un fragment de 100-150 cuvinte dintr-un text scris de tine pe o tema care iti este familiara si eu voi publica aici textul impreuna cu cateva date de contact precizate de tine. Asa iti va fi mai usor sa gasesti pe cineva care sa “te angajeze”.

Daca scrieti si in engleza/franceza, etc, astept si aceste fragmente.
Imi rezerv dreptul de a selecta persoanele/textele pe care le voi publica.

––––––
Blendea Ana-Lucia – lucia04.1986@gmail.com
Pret: 1 euro/100 cuvinte

Acest articol nu este scris pentru câştigători. Nu mă adresez competitorilor, ci oamenilor obişnuiţi.

Pentru început, cum definim un învingător obişnuit?

Atunci când reuşeşti, în momentul în care te confrunţi cu situaţie de criză. Învingătorul obişnuit gândeşte la un alt nivel şi îşi recăpăta repede echilibrul emoţional. Apare aici fenomenul de sensibilitate. Pentru a reuşi într-o lume care se schimbă constant, trebuie să fii tu însuţi, să dai dovadă de implicare.

Care este diferenţa dintre un invigantor şi un anti-invigator?

Sunt doi paşi de urmat:
1. Rupe intenţia
2. Întreruperea ameninţărilor exterioare.

Învingătorii sunt curajoşi, vizualizează cu uşurinţă, sunt inteligenţi, ştiu ce au de făcut în continuare, sunt disciplinaţi şi mai ales, nu se dau bătuţi. În timp ce anti-învingătorii: sunt înfricoşaţi, le lipseşte abilitatea de vizualizare, sunt capabili de back-stepping, le lipseşte disciplină şi mai ale, renunţă repede.
––––––