Despre blog

Incerc sa gasesc cele mai bune si folositoare articole de pe internet legate de optimizarea SEO, AdSense/Adwords, monetizare si alte lucruri interesante care ma preocupa pentru a avea o prezenta pe net cat mai profitabila atat pentru mine cat si pentru cei care imi viziteaza site-urile.

Incerc sa adaug si din experienta mea pareri personale pro si contra la articolele gasite, asta si datorita faptului ca petrec mult timp pe internet si incerc sa aplic ce citesc daca ceea ce gasesc este util si functional.

Sper ca si alti cititori sa gaseasca utile articolele publicate aici si sa le salveze din timp pentru a nu cauta ceva ce eu insumi am gasit si aplicat cu rezultate multumitoare.

Consider ca nu are rost sa pierzi timpul incercand sa reinventezi roata, de aceea veti gasi multe posturi care vor face referire la articole scrise deja de alti specialisti in domeniu. Atata timp cat articolul este interesant si aduce un plus celor care cauta informatia respectiva, el merita promovat. Imi voi exprima si eu parerea de fiecare data cand voi considera ca pot sa-mi aduc si eu contributia la subiectul prezentat.

Spor la citit, invatat si aplicat!
Mihai