Cursuri online in limba romana

Update 21.08.2018: Am adaugat cursuri noi

Udemy, cea mai mare platforma de cursuri online, ofera din ce in ce mai multe cursuri sustinute si in limba romana de catre romani. Subiectele sunt din cele mai diverse si va sfatuiesc sa le parcurgeti si sa alegeti pe cele care va intereseaza. Sunt multi romani care sustin cursuri si in limba engleza dar cele in limba romana devin din ce in ce mai cautate.

Va prezint mai jos cursurile in romana si in sectiunea 2 pe cele in engleza, toate sustinute doar de romani. Fiind o sectiune in plina dezvoltare pe Udemy, va sfatuiesc sa salvati aceasta pagina si sa reveniti constant pentru a vedea ce cursuri noi au mai aparut. In plus, e posibil ca la inceput unele cursuri sa fie oferite gratis pentru un numar restrans de cursanti.. aici veti gasi si cupoanele care va vor oferi discounturi la cursurile Udemy in limba romana.

Cursuri Udemy in limba romana

> Bazele Programării în Python – Învață Python 100% Interactiv – Învață să programezi în cel mai ușor de asimilat limbaj de programare pentru începători, cu o abordare 100% practică. [FREE pentru o perioada limitata]

> Curs de Branding Personal – Cum să îți construiești un brand personal autentic astfel încât să îți atingi obiectivele în carieră și/sau în business.

Cursuri Udemy in limba engleza sustinute de romani

> Create your first course in Articulate Storyline 3 – Use Articulate Storyline 3 to easily create an interactive course for the best eLearning experience.

> Photoshop for Startups – Create brochures, flyers and more – Use Photoshop to create brochures, flyers, business cards, Facebook Ads, Facebook Covers, Gift Vouchers, Email signature