Gazduire Web cu 1 euro pe luna

Cea mai buna gazduire web ieftina – 1 euro/luna

Firme hosting din Romania cu pret pachet gazduire shared mai mic de 1 euro/luna

Acest articol este pentru cei care doresc sa inceapa un mic proiect online si vor sa creeze un site cu costuri reduse apeland la firmele care ofera gazduire web ieftina. Ofertele de mai jos se adreseaza si celor care au folosit optiunile gratuite de gazduire site-uri (cum este si wordpress.com) si doresc sa faca pasul urmator prin cumpararea unui nume de domeniu propriu si gazduire web pentru el. Nu in ultimul rand, ofertele sunt ideale si pentru cei care au mai multe proiecte mici si vor sa le gazduiasca separat, la firme diferite, pentru a avea IP-uri diferite si a nu fi toate, sau majoritatea, gazduite la aceeasi firma de hosting.

In alcatuirea topului am tinut seama de unele minime cerinte pe care orice host ar trebui sa le ofere in ziua de azi, si anume: certificat SSL obligatoriu, trafic nelimitat, cel putin 2-3 domenii gazduite pentru situatia in care se doreste gazduirea a inca unui site in acelasi plan de gazduire, baze de date cat mai multe si nu in ultimul rand, LiteSpeed Web Server pentru o viteza marita a site-urilor care sunt create cu WordPress si servicii de back-up si securitate pentru o protectie cat mai mare. Avand in vedere cele mentionate si experienta pe care am avut-o cu fiecare firma de gazduire, plus feedback-ul obtinut din Social Media, a rezultat topul de mai jos.

Ofertele prezentate sunt recomandate pentru blog-uri, site-uri de prezentare cu cateva pagini sau site-uri personale care nu au un trafic consistent lunar.

Pachetele de gazduire sunt create perfect pentru incepatorii ce vor se instaleze primul blog / website de prezentare sau sa se familiarizeze cu serviciile oferite.

Va recomand sa studiati ce ofera fiecare si in final sa optati pentru oferta pe care o considerati cea mai potrivita nevoilor pe care le aveti. Oricare din ofertele de mai jos sunt bune si le recomand in egala masura, diferentele fiind destul de mici intre ele. Bineinteles, cele care ofera si inregistrare nume de domeniu in acest pret minim, sunt de preferat.

1. Datahost

Site web: www.datahost.ro

Pachet Single SSD
Spatiu 3 GB SSD
Domenii gazduite – 1
Casute email Nelimitate
Baze de date Nelimitate
Trafic Nelimitat
Cpanel Inclus
Certificat SSL Gratuit
Backup
Litespeed Web Server

Plata pe 1 an = 71,36 lei
Mergi la Datahost

2. THC

Site web: www.thc.ro

Pachet Bronze
Spatiu 2 GB SSD
Domenii gazduite – 1
Casute email – 5
Baze de date Nelimitate
Trafic Nelimitat
Cpanel Inclus
Certificat SSL Gratuit
Backup
Protecţie DDos

Plata pe 1 an = 67,08 lei
Mergi la THC

3. Web365

Site web: www.web365.ro

Pachet Web 2GB
Spatiu 2 GB SSD
Domenii gazduite – Nelimitate
Casute email Nelimitate
Baze de date Nelimitate
Trafic Nelimitat
Cpanel Inclus
Certificat SSL Gratuit
ImunifyAV360 + Backup
Protecţie DDos / SpamAssassin
Litespeed Web Server

Plata pe 1 an = 71,40 lei

Pentru plata anuala se ofera si posibilitatea inregistrarii gratuite a unui nume de domeniu cu una din extensiile .ro, .com, .com.ro, .eu, .info, .biz, .org, .net, .pro, .info.ro, .org.ro, .store.ro, .us, .uk, .club, .moda la alegere. Domeniul este inregistrat gratuit doar pentru primul an, din al doilea an urmannd sa fie prelungit cu o taxa care se adauga la pretul pachetului de gazduire web.
Mergi la Web365

4. Gazduire.net

Site web: www.gazduire.net

Pachet Smart 10 GB
Spatiu 10 GB SSD
Domenii gazduite – 1
Casute email Nelimitate
Baze de date – 30
Trafic Nelimitat
Cpanel Inclus
Certificat SSL Gratuit
ImunifyAV360 + Backup
Litespeed Web Server

Plata pe 1 an = 71,29 lei
(exista si optiunea platii pe 1 luna – 7,75 lei / 3 luni – 21,42 lei / 6 luni – 39,25 lei)

Pentru plata anuala se ofera si posibilitatea inregistrarii gratuite a unui nume de domeniu cu una din extensiile .ro, .eu la alegere. Domeniul este inregistrat gratuit doar pentru primul an, din al doilea an urmannd sa fie prelungit cu o taxa care se adauga la pretul pachetului de gazduire web.
Mergi la Gazduire.net

5. Ducadu

Site web: www.ducadu.com

Pachet Start
Spatiu 2 GB SSD
Domenii gazduite – 6
Casute email – 10
Baze de date – 5
Trafic Nelimitat
Cpanel Inclus
Certificat SSL Gratuit
Protectie anti-spam, anti-virus, brute-force

Plata pe 1 an = 69,90 lei
Foloseste cuponul DUCADU20 pentru 20% reducere – primul an – 55,67 lei
Mergi la Ducadu

6. Experthost

Site web: www.experthost.ro

Pachet EHR
Spatiu 1 GB
Domenii gazduite – 1
Casute email – 5
Baze de date – 2
Trafic Nelimitat
Cpanel Inclus

Plata pe 1 an = 60 lei
(exista si optiunea platii pe 3 luni – 18 lei / 6 luni – 33 lei)
Mergi la Experthost

Preturile in lei sunt valabile astazi 15 iunie 2022. Companiile care folosesc preturi in euro, pot avea preturi usor diferite in functie de cursul BNR din ziua in care veti achizitiona serviciul de gazduire dorit.

În cazul în care alegeți un pachet prea mic, oricând puteți face upgrade la un pachet superior, toate companiile de hosting oferind pachete superioare celor prezentate in acest articol. In momentul cand veti avea nevoie de resurse suplimentare pentru imbunatatirea site-ului gazduit, puteti trimite un tichet la suportul tehnic si ei va vor indruma catre un pachet de gazduire care sa corespunda noilor cerinte.

Lasă un răspuns

Denumire *
Email *
Pagină web