Gazduire web cu migrare gratuita a site-ului

– Gasesc un serviciu de hosting care sa ma ajute sa transfer un domeniu la ei?
Am deja un site si vreau sa se ocupe ei de tot ce inseamna migrare. Exista astfel de solutii pe piata?

Am vazut aceasta intrebare pusa sub diverse forme care in esenta se rezuma la un singur lucru: vrei sa iti muti site-ul la alta firma de gazduire si doresti ca noua firma sa se ocupe de mutarea site-ului web din vechea locatie in noua locatie si te intrebi daca acest lucru e posibil?
Da, se poate si sunt multe firme de gazduire care ofera acest serviciu.

Daca consideri ca a sosit timpul sa iti muti site-ul si nu ai suficiente cunostinte sa te ocupi de partea tehnica, sau nu ai timp sa o faci, e bine sa sti ca sunt destul de multe firme care pentru a atrage noi clienti, ofera serviciul de migrare a conturilor de gazduire de la firma veche de gazduire la ei. Daca site-ul este mic si nu foarte complicat, de genul unui blog, site de prezentare, procesul de migrare a fisierelor este destul de usor de facut, daca sti ce trebuie sa faci. Cel mai bine totusi este sa ii lasi pe cei care se pricep sa faca acest lucru pentru tine, mai ales daca este si gratuit. Ce trebuie sa ai in vedere este ca aceste migrari gratuite se fac in anumite conditii iar desi poate la o prima vedere pare ca este o operatie destul de simpla, in functie de situatia prezenta la actuala firma de gazduire, noua firma iti poate spune exact daca poate efectua transferul fara costuri aditionale. Fiecare firma are anumite cerinte pentru a efectua transferul iar in continuare vei afla care sunt acestea.

Mai jos vei gasi o lista cu firmele de gazduire web care ofera serviciul de mutare a conturilor de gazduire, inclus in pretul noului pachet de gazduire achizitionat. Ce ar trebui sa faci:

1. Accesezi unua din firmele de gazduire web de mai jos (poti verifica mai multe sa vezi ce oferte au fiecare);
2. Cauti serviciul de gazduire pe care il doresti si care indeplineste toate dorintele/cerintele tale;
3. Veirifici care sunt conditiile de migrare gratuita si daca site-ul tau le respecta;
4. Selectezi pachetul de gazduire dorit iar la primul pas in care te informeaza ca „Serviciul ales necesită asocierea cu un nume de domeniu. Alege una dintre opţiunile de mai jos.” alegi ultima optiune „Am domeniul meu (voi actualiza nameserverele)” si completezi campul respectiv cu numele site-ului pe care il deti deja;
5. Creezi contul, efectuezi plata si deschizi un tichet catre departamentul tehnic in care le soliciti sa iti transfere site-ul. Vor mai fi si alte mici modificari, cum ar fi schimbarea NS-urilor vechi cu cele noi, dar toate detaliile si pasii de urmat ii vei primi de la suportul tehnic al noului cont de gazduire web.

Lista firme care ofera migrare gratuita a conturilor de gazduire web

1. HOSTERION

Site web: www.hosterion.ro
Detalii migrare gratuita: Dacă ai deja site-ul găzduit la un alt furnizor, Hosterion se ocupa de mutare fără downtime. Ei pregatesc și testeaza din timp migrarea si aleg impreuna cu voi un moment potrivit, din zi sau din noapte, pentru a face mutarea.

* Migrarea conturilor de găzduire web este gratuită în cazul transferurilor cont cPanel integral la cont cPanel nou creat, prin Full Backup (trebuie sa fie activa functia Full Backup, sa aveti spatiu suficient pentru a genera un full backup si acces integral la zona DNS). Dacă furnizorul anterior nu folosește cPanel sau nu are activa functia Full Backup, va trebui făcută o migrare manuală, care de obicei nu este gratuită. De asemenea, migrările din cont cPanel în domeniu addon sau domeniu addon la domeniu addon nu sunt gratuite. Vom evalua fiecare situație particulară și te vom informa asupra metodei de transfer și asupra costurilor.

Hosterion ofera gazduire web cu trafic nelimitat, adresa IPv6 dedicata, certificate SSL incluse, DNS anycast si LiteSpeed, cu preturi incepand de la 3 euro/luna.
Mergi la Hosterion

2. HOSTICO

Site web: www.hostico.ro
Detalii migrare gratuita: Indiferent de planul de găzduire ales, Hostico e alături de tine la fiecare pas. Pentru migrarea siteului în deplină siguranță este necesar doar să trimiți datele de autentificare de la fostul furnizor de găzduire.

Hostico ofera gazduire web SSD, adresa IPv6 dedicata, certificate SSL incluse, cu preturi incepand de la 0.99 euro/luna.
Mergi la Hostico

3. HOSTRIVER

Site web: www.hostriver.ro
Detalii migrare gratuita: Alege pachetul de găzduire potrivit nevoilor tale, comandă pe o perioada de minim 6 luni și primești încă 6 luni cadou de bun venit. Ulterior vei fi contactat pentru activarea pachetului și migrarea site-ului gratuit și fără downtime.

Hostriver ofera gazduire web SSD, certificate SSL incluse, backup zilnic în 3 locații diferite, protecție DDoS, LiteSpeed + LSCache, cu preturi incepand de la 2.49 euro/luna.
Mergi la Hostriver

4. MXHOST

Site web: www.mxhost.ro
Detalii migrare gratuita: Migrare gratuita in maxim 24h fara downtime. Dupa achizitionarea pachetului de gazduire dorit, furnizati datele de acces de la vechiul host, MXHost evalueaza site-ul si face migrarea. La Mxhost beneficiezi de uptime fără întreruperi prin transferul serviciului de la un alt provider de găzduire.

MXHost ofera gazduire web SSD, Imunify360, LiteSpeed, CloudLinux, cu preturi incepand de la 3.99 euro/luna.
Mergi la MXHost

5. SITEBUNKER

Site web: www.sitebunker.ro
Detalii migrare gratuita: Migrare gratuita a site-ului daca vechiul provider de hosting foloseste cPanel. Migrarea se face in intervalul Luni-Vineri de la 9:00 la 17:00.

Sitebunker ofera gazduire web SSD, Imunify360, LiteSpeed, FortiDDoS, cu preturi incepand de la 0.99 euro/luna.
Mergi la Sitebunker

6. SIMPLENET

Site web: www.simplenet.ro
Detalii migrare gratuita: Mutări fără efort, fără costuri suplimentare, fără bătăi de cap. Simplenet se ocupă de mutarea site-ului tău WordPress.

Simplenet ofera gazduire optimizata pentru WordPress, cu preturi incepand de la 2.99 euro/luna.
Mergi la Simplenet

7. DATAHOST

Site web: www.datahost.ro
Detalii migrare gratuita: Datahost te asista gratuit cu procesul de migrare, trebuie doar sa detii datele de acces cPanel de la vechiul provider.

Datahost ofera gazduire web SSD, SSL gratuit, Backup inclus, cu preturi incepand de la 0.99 euro/luna.
Mergi la Datahost

8. CHROOT

Site web: www.chroot.ro
Detalii migrare gratuita: Chroot oferă pentru noii clienți migrarea gratuită a contului lor de la un alt furnizor în următoarele condiții:
– aveți acces la cPanel la fostul furnizor și funcția de Backup este activă
– în cazul în care există cPanel iar funcția de Backup nu este activă, puteți cere furnizorului o arhivă de tip backup. Acestă arhivă poate fi importată de către noi.
– ați achitat pentru 12 luni serviciul achizitionat în care doriți să faceți migrarea.

Chroot ofera gazduire web SSD, SSL gratuit, LiteSpeed, cu preturi incepand de la 0.83 euro/luna.
Mergi la Chroot

9. NAMEBOX

Site web: www.namebox.ro
Detalii migrare gratuita: migrarea o realizeaza Namebox gratuit pentru clientii care doresc sa isi mute siteurile si/sau emailurile intr-un cont de gazduire Namebox si consta in copierea serviciilor, fisierelor, a bazelor de date si a adreselor de email de la un provider la un altul.

Namebox ofera gazduire web SSD, LiteSpeed, CloudLinux + Imunify360 si cPanel, cu preturi incepand de la 2.49 euro/luna.
Mergi la Namebox

10. HOSTVISION

Site web: www.hostvision.ro
Detalii migrare gratuita: Asistenta gratuita transfer – HostVision ofera asistenta in transferul site-urilor prin Cpanel full backup.

HostVision ofera gazduire web SSD, LiteSpeed, SSL, cu preturi incepand de la 1.75 euro/luna.
Mergi la HostVision

11. WEB365

Site web: www.web365.ro
Detalii migrare gratuita: tehnicienii vor transfera toate fişierele, bazele de date şi mesajele de email de la actualul furnizor la Web365.

Web365 ofera gazduire web SSD, CloudFlare, ImunifyAV360, SSL, cu preturi incepand de la 1.23 euro/luna.
Mergi la Web365

Lasă un răspuns

Denumire *
Email *
Pagină web