Web Hosting in Romania – lista firme gazduire web

Daca doriti sa incepeti un proiect in online si cautati firme care ofera inregistrarea unui nume de domeniu cu extensia .ro (sau internationale) si un pachet de gazduire web care sa gazduiasca domeniul si site-ul pe care il doriti, va recomnd sa studiati ofertele site-urilor mentionate mai jos. Plaja serviciilor oferite este una foarte mare si cuprinde atat oferte pentru gazduirea web shared (adica partajata cu alte conturi) cat si servere VPS sau servere dedicate (ultimile doua sunt pentru cei care au cunostinte avansate privind administarea serverelor de gazduire).

Ofertele sunt foarte generose si incep de la sub 1 euro / luna in functie de caracteristicile pe care le cautati. Daca sunteti chiar la inceput si aveti nevoie de un site de prezentare sau blog, e suficient orice pachet de hosting entry level, cel mai ieftin. Ulterior, puteti schimba pachetele in functie de necesitatile care apar pe parcurs.

Daca aveti proiecte speciale, create pe un anumit CMS (platforma de administrare a continutului), veti gasi in lista de mai jos firme care ofera pachete de gazduire web special create si optimizate pentru fiecare din cele mai folosite platforme, ca de exemplu: gazduire WordPress, gazduire Magento, gazduire Prestashop.

Hosterion.ro
hostico.ro
cyberFolks.ro
hostriver.ro
hostinger.ro
hostgate.ro
thc.ro
trustnetsolutions.ro
Chroot.ro
DataHost.ro
hostvision.ro
Host-Age.ro
web365.ro
realserver.ro
Ducadu.com
Experthost.ro
FXFweb.ro
Gazduire.NET
hostx.ro
maghost.ro
skaleweb.ro
spatiul.ro
speedhub.eu
namebox.ro
Blastwave.ro

Pentru review-uri, detalii pachete gazduire web, oferte si promotii oferite de firmele de gazduire listate mai sus, va recomand sa accesati www.domenii-gazduire.ro

Lasă un răspuns

Denumire *
Email *
Pagină web