gazduirenet

Pachet promotional gazduire + inregistrare domeniu

Gazduire.NET are o oferta speciala – pachetul SMART SPECIAL – dedicat in principal firmelor care vor sa isi inceapa prezenta online rapid cu resurse minime. Costul este de 17,88 euro/an +TVA.

Ce include pachetul SMART SPECIAL
– inregistrare domeniu pentru extensiile .ro, .eu, .com, .net, .info, .biz la alegere
– gazduire SSD 7.5GB
– trafic web nelimitat
– email si baze de date nelimitat
– cPanel
– GRATUIT RVSite Builder, Virus Scanner si Softaculous
– 99.9% uptime, 24/7 monitorizare
– asistenta de specialitate
– activare instant dupa confirmarea platii

Pasii de urmat pentru activarea serviciului SMART SPECIAL

1. > Click aici < pentru accesarea ofertei speciale

2. In pagina care se deschide, click pe COMANDA ACUM ca in poza de mai jos:
gazduire-smart special
3. In rubrica „Înregistrați un domeniu nou” alegeti numele de domeniu dorit si extensia dorita din cele 6 oferite gratuit si apasati butonul „Continuare”

4. Daca domeniul este liber, nu a fost inregistrat de altcineva inainte, va aparea mesajul „Felicitări, domeniul ales.tld este disponibil!” si apasati butonul „Continuare”

5. In urmatoarea pagina nu bifati nici o optiune si apasati pe butonul „Continuare” din partea dreapta.

Azi 18.04.2019, pretul in lei cu TVA pentru 1 an de zile care include gazduire si inregistrare domeniu .ro este de 101.33 lei.

6. In partea dreapta sus a ecranului aveti „Cosul meu(2)” cu cele 2 servicii, dati click pe el si veti vedea pagina cu „Finalizare comandă” in care apare sumarul serviciilor comandate si unde va trebui sa introduceti datele de facturare si de creare a unui cont nou.

Alegeti optiunea de plata din cele 7 oferite (inclusiv PayPal si BitCoin), bifati cele 2 optiuni legate de Termeni si Conditii (pe care va recomand sa le cititi in prealabil) si procesarea datelor si apasati butonul „Finalizare Comanda”.

Daca alegeti sa platiti online si procesul de plata se desfasoara normal, veti primi un email de confirmare cu toate datele necesare pentru accesarea contului de gazduire unde puteti sa va creati site-ul. Domeniul va deveni activ in maxim 24 de ore, timp necesar pentru a se propaga pe internet.

Daca optati pentru plata prin transfer bancar, veti primi un email cu informatiile de plata si dupa confirmarea platii veti primi mesajul mentionat anterior.

Lasă un răspuns

Denumire *
Email *
Pagină web