Cum obtii un nume de domeniu .ro gratuit

Avand in vedere ca incepand cu 1 martie 2018 domeniile .ro se pot inregistra sau prelungi pe o perioada limitata de timp de 1 an de zile, mai jos va ofer un tutorial cum sa faceti pentru a obtine un domeniu gratuit .ro.

Prin intermediul MxHost se poate opta pentru unul din pachetele de hosting disponibile ce ofera posibilitatea de a inregistra un domeniu .EU sau .RO gratuit pentru plata anticipata pe 12 luni.

Mai jos gasiti pas cu pas toti pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a obtine un domeniu .ro gratuit pe toata perioada pentru care veti pastra pachetul de gazduire ales.

Acest tutorial este adresat in primul rand celor care sunt la inceput in online si doresc sa inceapa cat mai repede un site/blog.

1. Intrati pe site-ul MxHost aici.

Mergeti la SOLUTII WEB -> Gazduire Website

2. Pentru inceput puteti alege pachetul Personal SSD care ofera suficiente resurse pentru a incepe un blog/site de prezentare. Pe langa domeniul pe care il veti inregistra gratuit urmand acesti pasi, ulterior puteti adauga inca 4 domenii selectand acest pachet de gazduire.

Click pe COMANDA pentru a merge mai departe.

3. In urmatoarea pagina aveti posibilitatea sa alegeti numele de domeniu pe care doriti sa il inregistrati.

In dreptul sagetii nr. 1 scrieti numele de domeniu dorit, de exemplu numefirma pentru a inregistra domeniul numefirma.ro, blogdeprezentare pentru a inregistra domeniul blogdeprezentare.ro. In acest exemplu am scris cevadetestat pentru a verifica daca domeniul cevadetestat.ro este liber si pot sa il inregistrez.

Pentru a verifica daca domeniul este liber si nu este inregistrat de alta persoana, apasati pe butonul Verifica.

4. Daca domeniul este liber, va aparea ecranul de mai jos:

Pentru a continua – Click pentru continuare

5. In urmatoarea pagina modificati tipul abonamentului de la Lunar in Anual si pe urma apasati pe FINALIZARE COMANDA.

Pentru inceput recomandarea este sa nu selectati alte optiuni iar ulterior daca aveti nevoie si de alte facilitati, puteti contacta MxHost si va vor ajuta cu adaugarea extra-optiunilor. Pentru a incepe imediat un site/blog, nu aveti nevoie de alte optiuni.

6. In urmatoarea pagina mergeti in meniul de sus la Cosul meu

7. In sectiunea din stanga SUMARUL COMENZII veti vedea preturile defalcate pentru pachetul de gazduire web si inregistrarea numelui de domeniu .ro

In sectiunea Cupon promotional introduceti PERSONAL-RO pentru a beneficia de reducerea de 100% pentru inregistrarea numelui de domeniu. Apasati pe Valideaza pentru a aplica reducerea.

Daca la pasul 2 selectati alt pachet de hosting si alegeti plata pentru 12 luni, veti putea beneficia si in acest caz de reducerea de 100% pentru numele de domeniu folosind alte coduri de reducere pe care le gasiti la sfarsitul acestui tutorial.

8. In urmatoarea pagina veti observa un credit echivalent ca valoare cu pretul inregistrarii numelui de domeniu .ro. Ce veti plati va fi doar gazduirea web pe care oricum ar fi trebuit sa o achizitionati pentru a putea crea un blog/site de prezentare.

In partea dreapta a paginii, trebuie sa introduceti datele de identificare pentru facturare, fie ca sunteti persoana fizica sau juridica.

In partea de jos a formularului puteti alege intre 4 moduri de a efectua plata:
– card Visa sau Mastercard
– Trnasfer bancar
– PayPal
– Skrill

In functie de metoda de plata aleasa, veti primii mai multe detalii in pagina urmatoare.

Pentru a termina acest proces, selectati Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile Legale de livrare a Serviciilor si apasati pe FINALIZARE COMANDA.

Daca optati pentru efectuarea platii prin transfer bancar, urmatoarea pagina va confirma alegerile facute si comanda va fi plasata.
Veti primi un mesaj email de confirmare impreuna cu detaliile de conectare la noul cont in momentul in care plata a fost efectuata.

Pentru orice intrebare sau nelamurire, va astept cu un comentariu mai jos.

Promotii si Cupoane MxHost

“Domeniu .EU gratuit pe toată perioada contractului la orice pachet de găzduire” – se aplică automat în cazul în care pachetul se comandă pe minim 12 luni la pachetul Start HDD, Personal SSD și lunar la pachetele Business și Power SSD.

“Domeniu .RO gratuit pe toată perioada contractului la orice pachet de găzduire” se activează folosind următoarele cupoane:

Pachetul Personal SSD – domeniu .RO gratuit anual – la plata pe minim 12 luni a pachetului – cupon : PERSONAL-RO

Pachetul Business SSD – domeniu .RO gratuit anual – la plata pe minim 6 luni a pachetului – cupon : BUSINESS-RO

Pachetul Plus SSD – domeniu .RO gratuit anual – la plata pe minim 3 luni a pachetului – cupon : PLUS-RO

Pachetul Gold SSD – domeniu .RO gratuit anual – la plata pe minim o luna a pachetului – cupon : GOLD-RO

* Reducerea se aplică doar pentru un domeniu și poate fi activată doar în momentul comenzii, prin utilizarea unui cupon compatibil cu pachetul și perioada de găzduire pentru care se califică. Promotia nu este valabila dupa comandarea pachetului de gazduire, nici la prelungirea acestuia, nici în cazul unui upgrade al unui pachet existent. Domeniul va fi oferit gratuit pe întreaga perioadă, atâta timp cât acel cont de găzduire este activ.

Lasă un răspuns

Denumire *
Email *
Pagină web